KARS Haber Girişi : 28 Ocak 2020 21:14

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'tan Kars Güncele Ziyaret

Kars İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'tan Kars Güncele Ziyaret
Kars Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Kars Güncel İnternet Gazetesi'ni ziyaret ederek Kars’ın asayişi, kamuoyunun beklentileri, emniyetin sosyal sorumluluk projeleri gibi bir çok konu hakkında fikir alış-verişinde bulundu.
Kars Güncel- Kars Olay ve Kars Güncel İnternet Gazeteleri ile Kafkas Haber Ajansı'na birlikte yapılan ziyarette kentin giriş çıkış noktalarına konulan kontrol noktaları, Toplum Destekli Polislik (TDP) ve Yunus ekiplerinin faaliyetleri de masaya yatırıldı. Kars’ın daha huzurlu ve yaşanabilir bir kent olması, sosyal ve kültürel etkinlikler ile yaz ve kış turizmi noktasında nelerin yapılabileceği de ele alındı. 10 Nisan Polis Haftası etkinliklerinin de konuşulduğu ziyarette, emniyet teşkilatının okullarda, mahallelerde yaptığı eğitici faaliyetlerin devam edeceği ifade edildi.
Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, basının kamuoyunu doğru bilgilendirilmesi noktasında önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Bu noktada ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini de kaydeden Sağdıç, “Tüm basın mensuplarına görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.