KARS Haber Girişi : 29 Temmuz 2021 19:54

Kars Emniyetinden Covid-19 Aşı Açıklaması

Kars Emniyetinden Covid-19 Aşı Açıklaması
Bazı sosyal medya hesaplarından 'Kars Emniyeti aşı olmayan personele baskı yapıyor' şeklindeki paylaşımlara açıklama yapıldı.
Kars Emniyetinden Covid-19 Aşı Açıklaması Kars Emniyetinden Covid-19 Aşı Açıklaması

Kars Güncel- İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Sağlık bakanlığımızın yapmış olduğu açıklamalar da koronavirüs salgınına karşı maske mesafe temizlik kurallarının yanında en etkili çare aşı olduğu belirtilmektedir.

Kars Emniyet Müdürlüğü personellerimizin de kendi sağlığı aileleri ve mesai arkadaşlarını ve kolluk hizmeti yaptığı vatandaşlarımızın sağlıklarını ön planda tutmaları tüm dünyaya etkisini gösteren özellikle de delta varyantına karşı önlemleri almaları sağlık bakanlığımızın çağları doğrultusunda aşılarını olmaları yönünde birim amirlerimizce gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

5 Nisan 2021 tarihinden bugüne kadar Personelimizin aşılama işlemleri devam etmektedir belirtilen tarihten bugüne kadar taşı olmayan personelimiz hakkında herhangi bir idari işlem yapılmadığı gibi ilişik kesme, yer değişikliği, personel emrine alma gibi idari işlemlerde söz konusu değildir."denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.