KARS Haber Girişi : 08 Eylül 2021 12:19

Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuç Listesi Açıklandı

Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuç  Listesi Açıklandı
DSI. 24. Bölge Müdürlüğü'ne alınacak sürekli işçilerin kura sonuçları açıklandı.
Kars DSİ Sürekli İşçi Alımı Kura Sonuç Listesi Açıklandı

Kars Güncel- DSİ 24. Bölge Müdürlüğü çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere 51 sürekli işçi alımına çıkmıştı.

Belirlenen sürede başvuru yapan adaylar arasında noter aracılığıyla çekilen kura işlemi sonucunda asıl ve yedek adaylar belirlendi. Alınacak kadro pozisyonları için 4 katı aday belirlenirken ismi çıkan adaylar 09.09.2021 tarihi ile 20.09.2021 tarihleri arasında istenilen evrakları DSİ 24. Bölge Müdürlüğü'ne teslim edecekler.

Kurumdan yapılan açıklamada;"

İstenilecek Belgeler:
1-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
2-Savcılık Sabıkasızlık Belgesi
3- İŞKUR İlan Şartlarında Aranılan Belgeler
4-Noter Kurasında ismi çıkan ve kurasız listede ismi bulunanlar 09.09.2021 tarihi ile 20.09.2021 tarihleri arasında istenilen belgeleri DSİ 24. Bölge Müdürlüğüne sunacaklardır.
 
NOT: İŞKUR İlan Şartlarında istenilen belgelerden  “Ağır ve Tehlikeli İşlerde çalışmasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığı, seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin  Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından sağlık raporu alabilecek durumda olmak.”  ve  “Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak.”  raporları sınavı kazanan personellerden istenilecektir."denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.