Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Güncel- Belediye Başkanlığı'ndan çalışmalarla ilgili açıklama yapıldı. Yol Çalışmaları Vali / Belediye Başkan V. Sayın Türker ÖKSÜZ’ün talimatları doğrultusunda; Belediye ekiplerimiz İstasyon Mahallesi Ünal Özgödek caddesinde ve şehir genelindeki birçok cadde ve sokakta Gazi Kars’ımızın modern, estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke yol ve kaldırım yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye ekiplerimiz şehir genelinde alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor, yürütülen çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yapılan çalışmalar çerçevesinde mahalleler, cadde ve sokaklar daha modern bir hale kavuşurken, belirlenen program dâhilinde şehir genelinde çalışmalar sezon sonuna kadar devam edecektir." denildi.

Park ve Bahçelerde İlaçlama Çalışmaları... Vali / Belediye Başkan V. Sayın Türker ÖKSÜZ’ün talimatları doğrultusunda; Belediye ekiplerimiz sinek ve haşerelere karşı park ve bahçelerde ilaçlama çalışması başlattı. Belediye ekiplerimiz, halk sağlığını tehdit eden sinek ve haşerelere karşı park ve bahçelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor, çevre ve insan sağlığını rahatsız edici unsurlardan temizlenmesine yönelik çalışmalarımız Belediye ekiplerimizce yaz ayı boyunca devam edecektir. Evde Yaşlı Bakım Hizmetimiz Devam Ediyor Vali/Belediye Başkan Vekili Sayın Türker Öksüz’ün talimatları doğrultusunda; Belediye ekiplerimiz tarafından 60 yaş üstü yaşlı, bakıma muhtaç, yoksul, engelli ve kimsesi olmayan dez avantajlı vatandaşlarımıza sunulan “Evde Yaşlı Bakım Hizmetimiz” 5 kadın 3 erkek personelimiz  olmak üzere toplamda 8 çalışan ile 33 vatandaşımıza hizmet sunmaktayız. Evde Yaşlı Bakım Hizmetimiz kapsamında; * Merkez sınırları içinde  ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın tespitinin yapılarak  imkanlar ölçüsünde temizlik, sağlık ve kişisel bakımları, * Haftalık olarak hastane hizmeti ve hastane sonrası kontrol işlemleri, * Kurum ve kuruluşlardaki iş ve işlemleri ve takibi, *  Gerekli görüldüğü durumlarda teknik destek, gıda ve temizlik malzemesi sağlanması, * Alışveriş, fatura ödeme, tadilat, tamirat,boya işleri,bahçe temizliği vb. işler,  * Yaşlı, engelli ve hasta vatandaşlarımıza hasta ve engelli nakil hizmetleri işlemleri,  Tüm çalışmalarımızda ve yapılan yardımlarda insan onurunu zedelemeyecek koşullarda, vatandaşımıza en yakın ve en uygun yöntemlerle sunulmasını sağlıyoruz." denildi.

  • 7 / 1 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 0

  • 7 / 2 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 1

  • 7 / 3 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 2

  • 7 / 4 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 3

  • 7 / 5 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 4

  • 7 / 6 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 5

  • 7 / 7 Kars Belediyesinin Çalışmaları Devam Ediyor 6

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.