KARS Haber Girişi : 10 Haziran 2021 19:19

Kars Belediyesi'nden Esnafa Uyarı

Kars Belediyesi'nden Esnafa Uyarı
Kars Belediyesi 'Gelecek Nesillere Bırakacağımız En Güzel Miras Temiz Bir Çevredir' sloganıyla esnafların çöp saati dışında çöplerini dışarı bırakmamaları için uyardı.

Kars Belediyesi'nden yapılan açıklamada; "Vali / Belediye Başkan V. Sayın Türker ÖKSÜZ’ün talimatları doğrultusunda; Belediye ekiplerimiz çöp saati dışında atılan ve çevre kirliliğine yol açan çöplerin denetimini gerçekleştirerek esnaflara uyarılarda bulundu. 
Cadde ve sokaklarda çöp saati dışında atılan çöplerin denetimlerini sürdüren Belediye ekiplerimiz, dışarıya çöp saati dışında ve usulsüz biçimde çöp bırakan işyeri sahiplerine uyarılarda bulunarak, sağlıklı ve temiz bir toplum için çöp çıkarma saatlerine uyulması  gerektiğini belirten Belediye ekiplerimiz, vatandaşlarımızın, halk sağlığını korumak ve çevre kirliliğini ortadan kaldırmak için çöplerini; AKŞAM 18.00 - 20.00 saatleri arasında çıkarmaya özen göstermeleri ve çöplerini çöp kutusuna atmaları konusunda duyarlı olmasını gerektiğini" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.