KARS Haber Girişi : 08 Ocak 2021 17:22

Kars Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kaliteli ve Ucuz Ekmeği Halka Ulaştırıyor

Kars Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası Kaliteli ve Ucuz Ekmeği Halka Ulaştırıyor
Kars'ta vatandaşlara sağlıklı ve ucuz ekmek ulaştırmak için Belediye Halk Ekmek Fabrikası'nda modernizasyon çalışmaları devam ediyor.

Kars Güncel- 'Halkımızın Sağlığı Her Şeyden Daha Önemli' sloganıyla üretim yapan Kars Belediyesi'nden çalışmalar hakkında yapılan açıklamada; "Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün talimatlarıyla geçtiğimiz ay hizmete sunularak yeniden üretime başlayan Belediye Halk Ekmek Fabrikamızın, daha sağlıklı ve hijyenik ortamda hizmet sunması adına başlatılan modernizasyon çalışmaları devam ediyor.

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz’ün talimatlarıyla, yenileme ve restorasyon çalışmalarının devam ettiği Belediye Halk Ekmek Fabrikasında incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı/Belediye Başkan Yardımcısı Musa Aydemir, üretim bantları, depo, ekmek pişirme üniteleri ve tesisleri gezerek denetimlerde bulundu." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.