KARS Haber Girişi : 04 Haziran 2021 20:59

Kars Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Kars Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
Kars Belediyesi araç filosuna 5 adet temizlik aracını düzenlenen törenle ekledi.
Kars Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor Kars Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Kars Güncel- Kars Belediyesi temizlik çalışmalarının daha iyi şartlarda yürütülebilmesi için filosuna eklediği 5 araca teslim töreni düzenlendi.

Teslim programına Kars Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve belediye personelleri katıldı.

Belediye önünde sergilenen araçlar için düzenlenen teslim töreninde konuşan  Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz; "Bugün belediyemize kazandırdığımız 5 temizlik aracımızın ve iş makinamızın törenindeyiz. Görevi devraldığımız 2 Ekim 2020 tarihinden itibaren belediye hizmetlerini Kars halkına daha iyi  nasıl verebiliriz diye gayret içersidneyiz. Bütüm belediye ekibi olarak Kars'ın belediye hizmetleri yönünde eksikliklerini tespit ettik. Araç gereç eksikliğide bunlar arasındaydı. Şehrimizin latyapı, yol kaldırım gibi, kanalizasyon ihtiyaçları gibi her alanda ihtiyaçları tespit ederek gayretle bunları yapmaya çalışıyoruz. Kars halkı bundan emin olsun ki belediye hizmetleri yönünde şimdiye kadar yapılamayan hizmetleri bir öncelik sırasında önünmüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Belediyemizi hizmet üretilemez olan noktadan, vatandaşın günlük sorunlarına eğilen bir belediye anlayışı var. İnşallah bu anlayışı bundan sonra gerçekleştireceğiz. Yollarımızı yapacağız, hayvan pazarı, kentin üst yapısında, içme suyu gibi konularda inşallah önümüzdeki günlerde gerçekleştiğini göreceksizi. Bu çalışmalarda bizlere katkı sunan sayın bakanımız, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmetlerin ödenek konusunda bizlere destek oldular. Cumhurbaşkanımızın destekleri ile Kars'ta belediye hizmetlerinde kaliteyi arttırmış olacağız." ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.