BÖLGE Haber Girişi : 10 Şubat 2024 13:28

Kars, Ardahan ve Iğdır'ı Kazanamayanlardan AK Parti'ye Destek Gecesi

Kars, Ardahan ve Iğdır'ı Kazanamayanlardan AK Parti'ye Destek Gecesi
Kars Ardahan Iğdır Derneği'nin Ankara'da AK Parti'ye düzenlediği destek gecesinde bölgenin kaybettirenleri Ankara için birlik mesajı verdi. Destek gecesinde ortaya çıkan tablo; "Kendi illeriniz hangi partide?" sorularını sordurdu.

Kars, Ardahan ve Iğdır'ı Kazanamayanlardan AK Parti'ye Destek Gecesi

Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin Ankara'da AK Parti'ye düzenlediği destek gecesinde bölgenin kaybettirenleri Ankara için birlik mesajı verdi. Destek gecesinde ortaya çıkan tablo; "Kendi illeriniz hangi partide?" sorularını sordurdu.

Kars-Ardahan-Iğdırlı hemşerilerimizle Ankara’da AK Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Zafer Çoktan ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’a destek için eğlence tertip eden AK Parti Kars eski milletvekilleri kendi bölge ve illerinde yıllardır belediye seçimlerini kayıp ettiklerini unuttular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kars Ardahan ve Iğdır bölgesine yaptığı yatırımlar kuşkusuz tarihinin en büyük yatırım ve hizmetleri. Fakat yıllardır AK Parti Kars’ta, Ardahan’da ve Iğdır’da belediye seçimlerini kazanamıyor. Hal böyleyken Kendi bölgelerinde belediye seçimlerini kazanamayan siyasetçilerin Ankara’da AK Parti’ye nasıl bir fayda sağlayacakları tartışma konusu oldu.

Geceye katılmayan birçok Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaş, “Bizler oyumuzu bizim üzerimizden kendine pay çıkaranların demesiyle değil kendi rızamızla vereceğiz. Turgut Altınok ve Zafer Çoktan başkanlarımız bunu anmaları gerek. Kars’ı Sarıkamış’ı Kağızman’ı Iğdır ve Ardahan illerini yerel seçimlerde sürekli kayıp edenler mi sizi kazandadırlar? Sorusuyla” tepki gösterdiler.