MAGAZİN Haber Girişi : 22 Ekim 2023 20:45

Kars'a Profesyonel Dokunuş!

Kars'a Profesyonel Dokunuş!
Uluslararası Ödüllü Türkiye 1'incisi Karslı hemşehrimiz memleketine dönüyor.

Kars'a Profesyonel Dokunuş!

Uluslararası Ödüllü Türkiye 1'incisi Karslı hemşehrimiz memleketine dönüyor.

Uzun yıllar Antalya’da yaşayan ve kuaförlük sektöründe adından ülke çapında söz ettirmeyi başaran Doğukan Göktaş, hizmetlerini memleketi Kars’ta sürdürme kararı aldı.

5 Kasım’da memleketi Kars’a döneceğini ve artık sektöründe Kars’ta hizmet vereceğini duyuran Eğitimen ve Milli Takım Kuaförü Doğukan Göktaş kimdir?

2018/2019 yerli erkek saç kesim Türkiye 1.’incisi, 2021 en iyi sahne Show ödülü sahibi, Uluslararası Mesleki Gelişim Uzman Saç Kesim Eğitmeni.

2003 yılında mesleğe Kars merkez de başladım. 2007 de Antalya da mesleğime devam ettim. Uluslararası birçok yarışmada derece aldım ve bir çok federasyon organizasyonlarında erkek saç kesim yarışmalarında jüri ve jüri başkanlıkları yaptım.

Ayrıca Türkiye Cmc Cat Milli Takım Antalya Erkek Kuaförleri İl Başkanlığı görevi yürüten, milli takım kuaförüyüm. Bundan sonraki mesleki sürecimi Kars merkezde meslek gelişimi ve sıfırdan eğitim ile meslek edindirmek birçok kişiyi kuracağım eğitim akademisi ile hem kuaförlük hem de meslek edindirme eğitimleri vererek yeni yetenekleri Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmayı hedefliyorum.