GÜNDEM Haber Girişi : 29 Temmuz 2022 11:00

Kahreden Detayı Karslı Şehit Batuhan'ın Dayısı Anlattı

Kahreden Detayı Karslı Şehit Batuhan'ın Dayısı Anlattı
Acılı baba, otomobil aldığı oğluna sürpriz yapmak için telefonla aradığını ancak ulaşamadığını bir süre sonra da oğlunun şahadet haberini aldığını belirtti.

Kahreden Detayı Karslı Şehit Batuhan’ın Dayısı Anlattı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütünün açtığı taciz ateşi sonucu ağır yaralanan Karslı Astsubay Çavuş Batuhan Şimşek, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Şehidin babası Hakan Şimşek'in anlattığı detay ise yürek burktu. Acılı baba, otomobil aldığı oğluna sürpriz yapmak için telefonla aradığını ancak ulaşamadığını bir süre sonra da oğlunun şahadet haberini aldığını belirtti.

Dayısı Selçuk Ulu, eniştesi Hakan Şimşek'in oğluna sürpriz yapacakken acı haberini aldığını ifade ederek, "Bugün ne yazık ki öğlen saatlerinde haberini aldık. Çok üzgünüz, ne diyeceğimizi de bilemiyoruz. Şehidimiz çok iyi bir insandı, vatanına milletine çok düşkün bir çocuktu, dini bütün biriydi. Çevresi tarafından çok sevilen biriydi. Babasının bugün bir sürprizi vardı ona, bir araç aldı kendisine, bugün öğlen telefonla aradı bilgisini vermek için, ulaşamadık. Ne yazık ki şehit olduğu haberini aldık" dedi.