BÖLGE Haber Girişi : 08 Şubat 2023 13:37

KAĞIZMAN DEPREM BÖLGELERİ İÇİN TEK YÜREK

KAĞIZMAN DEPREM BÖLGELERİ İÇİN TEK YÜREK
Birçok ilde meydana gelen depremler için 86 milyon tek yürek. Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi karsın Kağızman ilçesinden deprem bölgelerine yardım tırları yola çıktı.

Birçok ilde meydana gelen depremler için 86 milyon tek yürek. Türkiye’nin her tarafında olduğu gibi karsın Kağızman ilçesinden deprem bölgelerine yardım tırları yola çıktı.

Kağızman kaymakamlığınca organize edilen yardımlar için Kağızman ilçesinden 2 tır yola çıkartıldı, Kağızman kaymakamı Okan Daşdan, Kağızman bu zor zamanda deprem bölgesindeki kardeşlerini unutmadı gerek ilçe halkı, gerek kurumlarımız olsun canla başla gerekli yardım malzemelerinin temini için çalıştı, diyen kaymakam daştan 2 tırdan oluşan gıda, giyim ve Battaniye yaşam malzemeleri, çocuk bezi ve mamaları deprem bölgelerine doğru yola çıktı. Devletimiz bütün imkânlarını halkımızla birlikte seferber etmiş durumda diyerek yardımda bulunan herkese teşekkür etti. Kağızman belediye başkanı Nevzat Yıldız büyük bir dayanışıma örneği ile ilçemizden toplanan yardımları yola çıkarttık emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.Yardım tırları dualarlala ilçeden yola çıkartıldı.