SPOR Haber Girişi : 20 Mayıs 2024 12:27

Kağızman'da Wushu, Muay thai ve Cimnastik Sporunu Zirveye Taşıdılar

Kağızman'da Wushu, Muay thai ve Cimnastik Sporunu Zirveye Taşıdılar

Kağızman'da Wushu, Muay thai ve Cimnastik Sporunu Zirveye Taşıdılar

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Kağızman Gençlik Spor ve Milli Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde sergilenen gösteriler, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Ferman Büyükağ, Mehmet Büyükdağ ve Hüseyin Örsçelik öncülüğünde gösterime sunulan Wushu , Muay thai ve Cimnastik kursu öğrencileri, muay thai sporunu zirveye taşıdılar. Öğrencilerin bir birinden güzel hareketlerine ev sahipliği yapan gösterideki performansları büyük alkış aldı..

Yaşları küçük olmasına rağmen aldıkları eğitimi gösteride pratiğe döken minkikler, katılımcıların ilgi odağı olmayı başardı.

 GENÇLİK SPOR MÜDÜRÜNDEN MADALYA

Öğrenciler, gösteride sergiledikleri performanslar nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner ve İlçe Spor Müdürü Aladdin Karagöl tarafından madalyayla ödüllendirildiler. Müdür Güner ve Karagöl, öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği olan ve keyifli gösteriye imza atmalarına vesile olan eğiticileri Ferman Büyükdağ, Mehmet Büyükdağ ve Hüseyin Örsçelik'i ayrı ayrı tebrik etti.

İlçe spor Müdürü Aladdin Karagöl gösteri sonunda yaptığı açıklamada; "gelecekte sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporcu yapmak çok önemidir. Buradan tüm velilerimize sesleniyorum çocuklarımızı bu gibi sportif faaliyetlere yönlendirelim çünkü spor bütün kötülüklerden uzak sağlıklı nesiller yetiştirmektir." İfadelerine yer verdi.