SİYASET Haber Girişi : 17 Nisan 2023 16:37

Kağızman'da SKM Binası Açıldı

Kağızman'da SKM Binası Açıldı
14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az bir süre kala AK Parti, Kars?ta seçim çalışmalarına hız verdi.

Kağızman'da SKM Binası Açıldı

14 Mayıs seçimlerine 1 aydan az bir süre kala AK Parti, Kars’ta seçim çalışmalarına hız verdi.

65. Hükumet Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’ın memleketi olan Kağızman’da bugün yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı mitinge dönüştü. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılışta Ahmet Arslan, AK Parti Kars Milletvekili adayları Adem Çalkın, Yunus Kılıç ve Serkant Aykul’u hemşehrilerine tanıtarak, kendisine sağladıkları destekleri artırarak onlar için de sağlamalarını istedi.

İlçe merkezinde dualar eşliğinde 65. Hükumet Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, adaylar Adem Çalkın, Yunus Kılıç, Serkant Aykul, AK Parti Kars il başkanı, ilçe balkanı ve partililerin kurdele kesimi sonrası AK Parti Kağızman SKM bürosu açıldı.

Açılış sonrasında kalabalığa hitap eden 65. Hükumet Ulaştırma Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “Sizler bu güne kadar Cumhurbaşkanımızdan da evladınız olan Ahmet Arslan’dan da desteklerinizi esirgemediniz. Allah hepinizden razı olsun. Biz milletimize ve devletimize daima hizmet için hazırız. Dün ben bu yolda hizmet aşkıyla yürüdüm, şimdi diğer aday arkadaşlarımız aynı dava uğruna sizlerin oylarına talip. Biliyorum ki Kağızman beni desteklediği gibi bu davada beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızı da destekleyeceklerdir.” İfadelerini kullandı.

AK Parti Kars Milletvekili adayları da açılış sonrası alandaki kalabalıkla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinlediler.