EĞITIM Düzenleme Tarihi : 29 Ağustos 2020 10:45 Haber Girişi : 29 Ağustos 2020 10:51

Kafkas Üniversitesi Eğitime Başlayacağı Tarihi Açıkladı

Kafkas Üniversitesi Eğitime Başlayacağı Tarihi Açıkladı
Kafkas Üniversitesi Rektörü Hüsnü Kapu 2020-2021 eğitim yılı güz döneminin 5 Ekim 2020 tarihinde başlanılmasının planlandığını belirtti.
Kafkas Üniversitesi Eğitime Başlayacağı Tarihi Açıkladı

Kars Güncel- Tüm dünyayı saran Covid-19 pandemisi nedeniyle eğitim öğretimde de belirsizlikler süre gelmekte olup, binlerce öğrenci okulların ne zaman başlayacağını merak ediyordu.

Türkiye'de özellikle Milli Eğitim Bakanlığı koronavirüs tedbirleri altında yeni eğitim öğretim yılında yüz yüze eğitim tarihlerini şekillendirmeye başlarken, üniversitelerde de bu durum geçerliğini koruyor.

Bazı üniversiteler akademik açılış yıllarını belirlerken, bir açıklamada Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu'dan geldi. Rektör Kapu açıklamasında; "2020-2021 Güz döneminde Eğitim ve öğretime 5 Ekimde başlamayı planlamaktayız." dedi. 

Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu sosyal medya hesabı twitter üzerinden yaptığı açıklamada; "Sevgili öğrenciler, içinde bulunduğumuz sürecin seyrini izlemekteyiz. 2020-2021 Güz döneminde Eğitim ve öğretime 5 Ekimde başlamayı planlamaktayız. Söz konusu tarihe kadar genel bir erteleme kararı çıkmazsa, iki farklı alternatif üzerinde çalışmaktayız.

Önümüzdeki hafta veya en geç Eylül'un ilk haftası nasıl bir süreç izleyeceğimizi sizlere duyuracağız. Sağlığınız bizim için herşeyden daha önemlidir. En kısa sürede yüz yüze görüşmek üzere sevgilerimle.

Arkadaşlar izninizle bir düzeltme yapmak istiyorum. Önümüzdeki hafta veya en geç Eylül'un birinci haftasi degil, ikinci haftası olacak. Sağlıklı günlerde buluşmak üzere." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.