EĞITIM Haber Girişi : 22 Ocak 2024 14:46

İyi Tatiller Çocuklar!

İyi Tatiller Çocuklar!
KAIFED Genel Başkanı DR. Erdoağan Yıldırım'ın sömestr mesajı

İyi Tatiller Çocuklar!

KAIFED Genel Başkanı DR. Erdoağan Yıldırım'ın sömestr mesajı

Sevgili Öğrenciler;

Geride bıraktığımız yarıyıl boyunca verdiğiniz emeğin geri bildirimi olan karnelerinizi aldınız. Hepinizi göstermiş olduğunuz gayretten dolayı kutluyorum. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın.

 Değerli Yönetici ve Öğretmenler;  “İnsan yetiştirmek” gibi ulvi bir görev ifa eden sizler, toplum niteliklerinin yön kazanmasının en önemli vasıtasısınız. Saygı değer öğretmenler, bilgiyle nesiller inşa ederek geleceğimize tohumlar serpen kıymetli öğretmen arkadaşlarım, çocuklarımızda var olan cevherleri hassasiyetle işliyorsunuz. Bir hayat biçimine dönüşmüş mesleğinizi icra ederken ortaya koyduğunuz fedakârlıklarla nice başarıların altında sizin emekleriniz var. Sürekli değişen dünyada ve pek çok yeniliğe imza atılan eğitim sistemimizde sizlerin de kişisel ve mesleki gelişiminizi ihmal etmeyeceğinize inanıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük emelim, maarif vekili olarak yurdumun irfanını yükseltmektir.” sözünden hareketle eğitim kurumlarının yaşatılmasında, öğretmenlerimizin olduğu kadar ailelerin de büyük emeği vardır. Amacımız, ülkesine, bayrağına bağlı, ahlaklı, erdemli, yeniliğe açık, bilimin imkânlarını sonuna kadar kullanan, geleceğe güvenle bakabilen mutlu ve kendisiyle barışık nesiller yetiştirmektir.

Ve Sevgili Veliler; Bazı öğrencilerin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Bunları çocuklarınıza yansıtmadan, nedenlerini sorgulayarak, öğretmenleri ile iletişim içerisinde ve birlikte hareket ederek, eksikliklerini tamamlayıp, sistemli ve düzenli çalışmaya yönlendirerek, başarıyı daha üst noktalara taşımaya çalışmalısınız.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.