İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları, köy köy dolaşmaya devam ediyor, adaylar bugün çalışmalarını Sarıkamış ilçesinde sürdürdü.
14 Mayıs seçimlerine bir haftadan az bir süre kaldı. Partililer ve adaylar seçim günü yaklaştıkça çalışmalarına hız kazandırdı.
Son güne kadar ulaşmadık yer bırakmamakta kararlı olan İYİ Parti milletvekili adayları köy köy dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Gittiği yerlerde Kars’ın sorunlarını yakından bilen isimler olduklarına dikkat çeken İYİ parti adayları, seçmenlerden 14 Mayıs’ta kendilerini desteklemelerini istedi.
Kalabalık guruplarla ziyaret gerçekleştiren adayları parti yetkilileri de seçim çalışmalarında bir an olsun yalnız bırakmıyor. Ayrıca ziyaretlerde İYİ Parti’nin 1.sıra adayı Alpaslan Yüce ile vatandaşlar arasında geçen samimi diyaloglar ise dikkatlerden kaçmıyor.







SİYASET
Yayınlanma : 09 Mayıs 2023 21:39
İYİ Parti Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

İYİ Parti Kars Milletvekili Adayları, köy köy dolaşmaya devam ediyor, adaylar bugün çalışmalarını Sarıkamış ilçesinde sürdürdü.
- 21:48Kars’ın Kağızman ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
- 12:37KARS’TA HAYVAN SEVKİ KISITLAMASI KALDIRILIYOR!
- 23:08TAŞKÖPRÜLÜLER İKİNCİ KEZ BİRLİK VE BERABERLİK GECESİNDE BULUŞACAK!
- 19:30KARS’IN DİGOR İLÇESİNDE TRAFİK KAZASI: 9 YARALI
- 20:27İREM DERİCİ’DEN KARS 36 SPOR’A DESTEK SÖZÜ!
- Youtube

