KARS Haber Girişi : 26 Ekim 2017 17:49

İnönü Caddesi'ndeki Köprüde Son Durum

İnönü Caddesi'ndeki Köprüde Son Durum
Kars'ta İnönü Caddesi'nde inşaat çalışması devam eden köprüyle birlikte yaşanan su sorunu 5. gününde de devam etmekte. Köprü çalışmasını onlarca vatandaş meraklı gözlerle izlemeye başladı.
Kars Güncel- Kars'ta İnönü Caddesi'nde inşaat çalışması devam eden köprüyle birlikte yaşanan su sorunu 5. gününde de devam etmekte. Köprü çalışmasını onlarca vatandaş meraklı gözlerle izlemeye başladı.
Köprü inşaatı alanında bulunan ana su şebeke hattı ve kanalizasyon hattında ekipler  iş makineleri ile çalışmalarına devam ediyor.
Çalışma alanında buldukları tahta ve boru parçalarına oturarak meraklı gözler ile çalışmayı izleyen vatandaşlar yaşadıkları soruna bir an evvel çözüm bulunmasını istediler. Karşılarında muhattap bulamamaktan yakınan vatandaşlar ise son çare Karsın umudu Vali Rahmi Doğan'dan bu duruma müdahale etmesini istediler. Ellerinde eski dönemlerde ki gibi temel ihtiyaçları için bidonlarla akan çeşmeler ile evlerine su taşıdıklarını belirten vatandaşlar büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getirdiler.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VAH KARSLI 01 Ocak 1970 02:00

    BAŞIMIZA MARMARAY PROJESİ OLDU. BU MEMLEKETİN KARA BAHTI ARKADAŞIM BIRAKIN KALSAYDI ESKİ KÖPRÜ DAHA İYİYDİ

  • Uğur aslan 01 Ocak 1970 02:00

    Bu insanlari magdur etmeye hakkiniz yok belediye olarak acilen çozüm yaratin yetkililier..

  • Daş olsunlar daş 01 Ocak 1970 02:00

    İki boruyu değişemeyenler daş olsun. Yahu dile kolay 5 gün susuz itfaiyede su getirmiyor kahretsin

  • İsimsiZ 01 Ocak 1970 02:00

    Yazık ki ne yazık..