KARS Haber Girişi : 26 Ekim 2017 16:13

Kars'ta DSİ'nin Bitmeyen Boruları Vatandaşa Çile Oldu!

Kars'ta DSİ'nin Bitmeyen Boruları Vatandaşa Çile Oldu!
Kars'ta 1 neredeyse 1 aydır İnönü caddesinde bitmeyen köprü çalışması vatandaşları çileden çıkardı!
Kars Güncel- Kars'ta DSİ'nin geçtiğimiz ay başlattığı köprü çalışmasından kaynaklı son 1 haftadır su sıkıntısı yaşanıyor. 
Kars Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü'nün başlattığı köprü çalışması nedeniyle Kars'ın bazı mahallelerine su neredeyse 1 hafta boyunca verilmemeye başladı ve bu sorunda vatandaşlar tarafından sosyal medyada bolca konuşulan mesele olmuş durumda. 
Kars DSİ'nin önce borular yok bahanesi aşıldıktan sonra şimdi de sıradaki sorunun henüz ne olduğu tam bilinmezken yetkililerin vatandaşın su sorununa 1 hafta geçmesine rağmen bir çözüm bulamaması adeta burası 'Sahipsiz Şehir Kars' kelimesini akıllara getirdi.
Bazı vatandaşlar ise sosyal medya üzerinden DSİ'nin faikbey caddesi üzerinde yaptığı köprü çalışmasın fotoğraflarını paylaşarak kentteki su kesintisine sebep olan yetkililere verip veriştirmesine neden olmuş durumda. 

İşte Sosyal Medya Aracı Olan Facebook Üzerinden Su Kesintisine Tepki Olarak Paylaşılan O Paylaşım;
Kars' ta yaşayan herkes paylaşsın lütfen. İnönü Caddesinde aylardır süren eziyette payı olanları Allah a havale ediyorum. Şu caddede bari tek şeritten ulaşıma imkân tanıyın. Sizin o boruyu yapamayacağınız belli. O köprüyü yapacak adam oradaki boruyu görmedi mi. O boru...
Kaynak: Karsolay Kaynak: Karsolay Kaynak: Karsolay Kaynak: Karsolay Kaynak: Karsolay
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Memet alp 01 Ocak 1970 02:00

    Eşeklerle su taşıdık apartmana. Ne kadarda gelişmiş bi memleketiz.

  • Duyarlı vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Haber taraf olmadan yapılınca kıymetlidir sen kendini haberci sanıp halkın yanında olduğunu sanıp kamu kurumlarından bir tanesini işin içini hiç ama hiç bilmeden bu şekilde hedef gösterip yargılayamazsın bu be haber ahlakına ne de toplum kurallarına sığar.yılların çürümüş köprüsünü hiç kimse sökmeye cesaret edemezken Dsi de Çan'la başla elini taşın altına koyan müdürler cesaret edip oradaki 50 yıllık sorunu kökünden çözüyorlar.yok boru önceden hesaplanmalıydı yok bilmem böyle olsaydı gibi önyargılı içi boş yorumlarla olmaz bu işler sen haber olarak yaptığın bu yazıyı günde bir saatini ayırıp orada pislik içinde çalışan insanlarla orayı yaşasaydın bu haber toplumdaki gerginliği azaltmaya yönelik anlayış haberi olurdu.ama haber yapmak öyle kolayki biri telefon açar ya hele bu su işini haber yap der sonuç bu olur.biz kurumlarıyla halkıyla ve insanlarıyla büyük birliktelikli KARSız su taşınır ama iftira taşınamaz!!!

  • İsimsiz 01 Ocak 1970 02:00

    Görende petrol boru hattı döşüyor sanır.. bu bir ayıp 5 gün su verilmemesi gerçekten çok ayıp