KARS Haber Girişi : 09 Mayıs 2021 20:20

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kars'ta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kars'ta
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'Güvenlik Toplantısı' ve bir dizi program için Kars'a geldi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kars'ta

Kars Güncel- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli incemeler ve programlara katılmak üzere Kars'a geldi.

Bakan Soylu'ya Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, İller İdaresi Genel Müdürü H. Kürşat Kırbıyık, Erzurum Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ile diger görevliler eşlik etti.

DSİ'de gerçekleştirilen güvenlik toplantısında terör operasyonları ve koronavirüs tedbileri hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Soylu daha sonra Kars'ta diğer programlara katıldı.

Bakan Soylu Polislerin Anneler Gününü Kutladı
Program kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Bakan Soylu görevli polis memurları ve bazı vatandaşların anneler gününü kutlayarak çiçek hediye etti.

Suç Örgütleri Hakkında Açıklamalar
İçişleri Bakanlığı suç örgütleriyle mücadele çalışamaları kapsamında; "15 Temmuz sonrasında 1.738 operasyon yapılmış, 22 bin 636 şüpheli gözaltına alınmış, 8.414’ü tutuklanmış; 31 ulusal düzeyde, 13 bölgesel düzeyde ve 304’ü de yerel düzeyde olmak üzere toplam 348 organize suç örgütü çökertilmiştir. 

Organize suç örgütlerinin güvenlik güçlerimiz karşısındaki sıkışmışlığı, acizliği ve her operasyonda elde edilen üstün başarılar, bu yapıların tamamen temizlenmesini sağlamaktadır.

Organize Suç Örgütleriyle mücadelede 15 Temmuz sonrası; 1.738 operasyonda 22.636 şüpheli gözaltına alındı, 8.414 kişi tutuklandı. 31 ulusal, 13 bölgesel ve 304’ü de yerel düzeyde olmak üzere toplam 348 organize suç örgütü çökertilmiştir." ifadelerine yer verildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.