ASAYİŞ Düzenleme Tarihi : 28 Eylül 2020 18:18 Haber Girişi : 28 Eylül 2020 18:23

Gözaltında Bulunan Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'den Yeni Açıklama

Gözaltında Bulunan Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'den Yeni Açıklama
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen avukatları aracılığıyla twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

Kars Güncel- Gözaltında bulunan Kars Belediye Başkan Ayhan Bilgen'in avukatları aracılığıyla yaptığı açıklamada; "Herkese selamlar; hem yaşadığım sağlık sorunu hem de sürece ilişkin kamuoyunun bilmesini istediğim birkaç notu iletmek istiyorum: Hem buradaki görevliler hem de hastane personeli üzerlerine düşeni yaptı. Ama buradaki koşullarda aynı gıdaları almak, tedaviye imkan vermeyecektir. Bu nedenle bundan sonra, gözaltında bulunduğum süreç boyunca sadece su alacağım.

Belediyemize kayyım atamayı düşüneneler, yüz elli yıl önce Rus askeri valisinin Kars ile ilgili hatıralarını okusunlar. Vali şehri yönetemeyince Şura kurmak zorunda kalmıştı.

Son olarak bu hafta görülecek 3 yargılamama ilişkin ise şunu söylemek istiyorum: Hala Türkiye’nin Zekeriya Öz’ün pisliğiyle oynamasını isteyenler, bunun herkese bulaşacağını bilmelidir. Bu hafta boyunca yargılandığım, tüm dosyaların dinleme ve hazırlıkları Zekeriya Öz ve ekibine aittir." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.