SPOR Haber Girişi : 17 Aralık 2022 21:13

Genç Kızlarımız Türkiye Şampiyonu

Genç Kızlarımız Türkiye Şampiyonu
Kars Belediyesi himayelerinde kurulan Genç Kızlar Kros Takımı, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Sakarya'da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finalinde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Genç Kızlarımız Türkiye Şampiyonu

Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’ün talimatları kapsamında Kars Belediyesi himayelerinde kurulan Genç Kızlar Kros Takımı, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Sakarya’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finalinde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Iğdır ve Erzurum’da düzenlenen çeyrek ve yarı final mücadelelerinde takım halinde şampiyon olarak Bölgesel Kros Ligi Finallerine katılmaya hak kazanan Genç Kızlar Kros Takımı, 18 yaş altı kategoride takım halinde Türkiye Şampiyonluğunu kazanırken sporcu Berfin Gümüş’te ferdi olarak Türkiye 2’ncisi olma başarısını gösterdi.

Bölgesel Kros Ligi Finalinde Şampiyonluk Kupasını kazanarak Gazi Kars’ı bir kez daha gururlandıran sporcular; Berfin Gümüş, Berivan Topuz, Yağmur Avunçli, Meryem Levent ve antrenörlerimize karsgüncel ailesi olarak teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

17 Aralık 2022 tarihinde Sakarya’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Finali; 81 il ve ilçelerde düzenlenen müsabakaların ardından bölgesel eleme müsabakalarını başarıyla geçerek finale kalmaya hak kazanan 41 ilden 593 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.