KARS Haber Girişi : 05 Kasım 2022 05:41

Enerji Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kars'ta

Enerji Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kars'ta
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kars Valisi Türker Öksüz, 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından havalimanında karşılandı.

Enerji Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kars'ta


Bir dizi etkinlik için Kars'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Kars Valisi Türker Öksüz, 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından havalimanında karşılandı.

Karşılamanın ardından Kars Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret eden heyet, çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığı’na geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr.Ömer İleri, 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ‘Türkiye Yüzyılı Yolunda Durmak Yok, Yola Devam’ temasıyla partililerle hasbıhal etti.

Genel Başkan Yardımcımsı Dr. Ömer İleri, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ‘NET KONUŞALIM’ programında ise gençlerle bir araya geldi. Gençlerin sorularını yanıtlayan ve yapılan hizmetlerin aktarılması noktasında gençlerin hafızalarını tazeleyen heyet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 20 yılda gerçekleştirilen ve Türkiye Yüz Yılı hedeflerini paylaştılar.

Program boyunca gençlerin soru ve yorumlarını yanıtlayan heyet, katılımdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ruhun geleceğin emin ellerde olduğunun göstergesi olduğu vurgusunu yaptılar.