GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 27 Aralık 2020 11:07 Haber Girişi : 27 Aralık 2020 11:10

Elazığ'da 5.3 Şiddetinde Deprem

Elazığ'da 5.3 Şiddetinde Deprem
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre saat 09.37'de Elazığ'ın merkezinde 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Kars Güncel- AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Elazığ merkezde saat 09.37'de 5,3 büyüklüğünde, 15,94 km derinlikte bir deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bilgi Verdi
Bakan Soylu; "Elazığ’da meydana gelen depremde 10.15 itibarıyla Valiliğimiz, İl Jandarma, Emniyet, 112 Acil Çağrı, Elazığ Muhtarlar Koordinasyon Hattı ve AFAD’ın aramalarından elde ettiğimiz bilgi çerçevesinde herhangi bir can kaybı ve hasar ihbarı yoktur Gelişmeleri açıklamaya devam edeceğiz."dedi.

Hasar Tespit Çalışmaları Başladı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum; "Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında ekiplerimiz sahada hasar tespit çalışmalarına başladılar. Şu ana kadar olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi bütün afetlerden korusun." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.