KARS Haber Girişi : 13 Kasım 2021 12:33

Doğu Ekspresi Seferlerinde Yeni Gelişme

Doğu Ekspresi Seferlerinde Yeni Gelişme
Ahmet Arslan, Kars ile özdeşleşen Doğu Ekspres seferleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Doğu Ekspresi Seferlerinde Yeni Gelişme

Kars Güncel- 65. dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan Kars'ta Doğu Ekspresi seferlerinin yeniden başlayacağını açıkladı.

Sektör temsilcileri ile bir araya gelen Arslan toplantıda hem sektörün sorunlarını ve taleplerini dinledi hemde son günlerde kamuoyunda gündem olan Doğu Eskpresi seferleri hakkında Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı görüşmeyi açıkladı.

Arslan açıklamasında kamuyounda dile getirilen; 'Doğu Ekspresi de işte çalışmayacakmış, etmeyecekmiş böyle bir şey söz konusu değil. Mevcut Doğu Ekspresimizin her gün karşılıklı olarak seferlerine devam edeceği konusunda en ufak bir sıkıntı yok. Çok değil bir kaç gün içerisinde sayın bakan bizzat kendisi hangi tarih başlayacağını deklare edecek. Şundan şüpheniz olmasın ki özellikle kış turizmini olumsuz etkilemeyecek bir tarihte başlatacak. Özellikle vurgulamak istediğim cümle şu, Turistik Doğu Ekspresi kış turizmini olumsuz etkilemeyecek şekilde başlayacak ve onunda tarihini birkaç gün içerisinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu bey bizzat açıklayacak. "dedi.

Kars'ta gerçekleştirilen toplantıya 65. dönem UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, KARSOD Başkanı Halit Özer ve sektör temsilcileri katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.