SİYASET Haber Girişi : 25 Şubat 2024 12:45

DEM Kağızman SKM Bürosunu Yoğun Katılımla Açtı

DEM Kağızman SKM Bürosunu Yoğun Katılımla Açtı
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kars'ın Kağızman ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışını Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları'nın katılımı ile gerçekleştirdi

DEM Kağızman SKM Bürosunu Yoğun Katılımla Açtı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kars'ın Kağızman ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışını Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları'nın katılımı ile gerçekleştirdi.

Kağızman’da yoğun katılımla gerçekleştirilen SKM açılışında konuşan Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Kağızman'ın Belediyesini yeniden kazanıp tarihine en iyi şekilde sahip çıkacağız.” dedi.

Partililere adaylarına sahip çıkma çağrısında bulunan Hatimoğulları, çalmadık kapı bırakmayacaklarının da altını çizdi. Konuşmasında projelere ve yapılacak çalışmalara dikkat çeken Hatimoğulları, “Belediye ekibimiz öyle mükemmel bir çalışma yaratacak ki buranın ekonomisinin kalkınması için yatırımların yapılması sağlanacak, kooperatifleşme sistemini en güçlü şekilde yerine getirecekler. Hiçbir mahallemizde, kadın merkezleri ve taziye evleri eksik kalmayacak. Kağızman meyve anbarıdır, sulama su sıkıntısını çözeceğiz. Kağızman'ın tanıtımını bir kültür turizmine açacak şekilde yaparsak inanın şehirdeki esnafın geliri 2-3'e katlayacaktır.” İfadelerini kullandı.

“Sizlere söz veriyorum, bizler belediyecilik anlayışımızla kendimize de ilçemize de sahip çıkacağız. Kağızman'ın tarihine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Bizler belediyelerimizi geri alacağız, halkımızla birlikte belediyemize dört elle, sımsıkı sarılacağız.” Cümleleriyle konuşmasını sonlandıran Hatimoğulları ve beraberindekiler, daha sonra patisinin ilçe seçim bürosu açılışını gerçekleştirdi.