SİYASET Haber Girişi : 27 Mart 2024 19:21

DEM Eşbaşkanı Bakırhan, Adaylar Destek İçin Kars'ta!

DEM Eşbaşkanı Bakırhan, Adaylar Destek İçin Kars'ta!
Karslı Eşbaşkan Tuncer Bakırhan DEM Parti'nin Kars mitinginde konuştu: Bizler Türkiye'de barışı kurmaya çalışıyoruz.

DEM Eşbaşkanı Bakırhan, Adaylara Destek İçin Kars'ta!

Karslı Eşbaşkan Tuncer Bakırhan DEM Parti'nin Kars mitinginde konuştu: Bizler Türkiye'de barışı kurmaya çalışıyoruz.

DEM Parti, seçime 3 gün kala partisinin Karslı Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın katılımıyla Kars’ta miting gerçekleştirdi.

Kars Cumhuriyet Meydanı’nda seçmenlerle bir araya gelen DEM Parti’nin Karslı Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, 31 Mart’ta Kars Belediye Başkan Adayı Arzu Savaş Derman’a destek istedi. DEM Kars Milletvekili Gülistan Koçyiğit’in de katılımıyla gerçekleşen mitingde konuşma yapan Bakırhan, "Bizler Türkiye'de barışı kurmaya çalışıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz." dedi.

Miting alanında toplanan partililere yapacağı çalışmaları aktaran Kars Belediyesi Eşbaşkan adayı Arzu Savaş Derman; “Değerli halkımız, sevgili kadınlar, umudumuz gençler sizleri en içten kadın duygularımla selamlıyorum. Şunu iyi bilin ki iyilik ve kötülük toprağa düşen tohum gibidir. Senin iyi niyetini suistimal edenlerden, yaptıkları kötülüğün hesabını sormaya hazır mısınız? Artık Kars halkına insanca bir yaşamı reva görmeyenlere yeter diyecek miyiz? Bize oy vererek belediyeyi bize verdiniz ancak ne oldu iradeniz gasp edildi. Kayyım atandı ve yaşamsal sorunlarınız çözülmedi. Kars'a temizlik, çevre , iyi yollar, temiz bir su ve yaşanabilir sağlıklı bir hizmet sunulmadı maalesef. Sokaklar çöp yığınları ve bakımsızlıktan ötürü kullanılmaz hale geldi. Kars halkımızın sorunlarını çözmek için biz buradayız. Bu nedenle halkımızın sorunlarını demokratik bir yönetim anlayışıyla hareket eden bizler çözeceğiz." İfadelerine yer verdi.