KARS Haber Girişi : 19 Mayıs 2023 17:44

Cumhur İttifakından Sarıkamış ve Kağızman'dan Gövde Gösterisi

Cumhur İttifakından Sarıkamış ve Kağızman'dan Gövde Gösterisi
Cumhur İttifakı birleşenlerinin 14 Mayıs seçimleri sonrası Sarıkamış ve Kağızman ilçelerine düzenledikleri ziyaret, gövde gösterisine dönüştü.

Cumhur İttifakından Sarıkamış ve Kağızman'dan Gövde Gösterisi

Cumhur İttifakı birleşenlerinin 14 Mayıs seçimleri sonrası Sarıkamış ve Kağızman ilçelerine düzenledikleri ziyaret, gövde gösterisine dönüştü.

Cumhur İttifakı birleşenleri, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakına ciddi oranda destek veren Sarıkamış ve Kağızman ilçelerine bugün teşekkür ziyareti gerçekleştirilerek, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek istedi.

Sarıkamış ve Kağızman ziyaretleri mitinge dönüşen Cumhur İttifakı ortakları 65. Hükumet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, AK Parti Kars 28. Dönem Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti eski milletvekilleri, AK Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Büyük Birlik Partisi il başkanları, partili belediye başkanları, aday ve aday adaylarının yanı sıra çok sayıda partili kol kola birlik mesajı verdi.

Sarıkamış ve Kağızmanlı vatandaşlarla buluşarak, ilçelerdeki seçmenlere hitap eden partililer, 28 Mayıs tarihinde Cumhur İttifakının daha güçlü şekilde desteklenmesini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kutlu yürüyüşte eşlik edilmesi istedi. AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın Kağızman ve Sarıkamış’ta gerçekleştirdiği konuşmada ilçedeki vatandaşlara kendilerine ve davalarına sahip çıktıkları için teşekkür etti. Cumhur ittifakı birleşenleri arasında Cumhurbaşkanlığı veya yardımcılığı ile ilgili bir pazarlık masasının kurulmasının hiçbir zaman mümkün olmadığının altını çizen Çalkın; “Cumhurbaşkanlığı hiçbir zaman bir pazarlık konusu olmamıştır bu birleşenler arasında. Karşı taraf ise Cumhurbaşkanlığını ve yardımcılığını bir pazarlık konusu haline dönüştürüp, miras paylaşır gibi pay elde etmeye çalıştıklarına uzun süredir şahitlik ediyoruz. 7 Cumhurbaşkanı yardımcısına iki tane daha ekleyerek bu sayıyı 9’a çıkardılar ve şükürler olsun ki bu aziz millet gerekli cevabı verdi Allah’a şükürler olsun. Bizler inanıyoruz ki 28 Mayıs’ta daha da güçlü bir sesle yeniden tam destekle bir daha sandıklarda cevabı alacaklardır. Sizlere bu anlamda inancımız tamdır, Cumhurbaşkanımıza bu kutlu yürüyüşte tam destek vereceğinize hiçbir şüphemiz yok elhamdülillah.” İfadelerini kullandı.

65. Hükumet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan da 14 Mayıs seçimlerinde cumhur ittifakına ve birleşenlerine oy veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, “Allah razı olsun bizleri bir an olsun yalnız bırakmadınız. Şimdi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve davasına daha güçlü bir şekilde sahip çıkma zamanı. Bizler Cumhur İttifakı birleşenleri bugün olduğumuz gibi bundan sonra da Allah’ın izni ile kol kola, yan yana ve daha güçlü adımlarla Türkiye’nin gelişmesi, inanlarımızın daha güzel yarınlara ulaşması adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek olan seçimin ikinci turunda da Cumhurbaşkanımıza Kars’tan yüksek oranda destek sağlayacağınızdan hiç şüphemiz yok. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.

Kalabalığa hitaben gerçekleşen konuşmaların ardından Cumhur İttifakı birleşenleri AK Parti, MHP, BBP ve YRP üyeleri hep birlikte el ele tutuşarak 28 Mayıs için zafer pozu verdi. Partililer ardından ilçelerde vatandaşlarla hasbihal ederek çalışmalarını esnaf ziyaretleriyle sürdürdü.