SİYASET Haber Girişi : 30 Nisan 2023 18:44

Çalkın'a Sahada Yoğun İlgi

Çalkın'a Sahada Yoğun İlgi
Seçime günler kala AK Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın çalışmalarına hız verdi.

Çalkın'a Sahada Yoğun İlgi

Seçime günler kala AK Parti Kars Milletvekili Adayı Adem Çalkın çalışmalarına hız verdi. İlçe ilçe, köy köy dolaşarak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Çalkın’a vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarına bugün Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde devam eden 1. Sıra adayı Adem Çalkın, vatandaşların ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. AK Parti’nin 1. Sıra adayı Adem Çalkın’a gittiği her yerde büyük ilgi gösterildi. Her bir seçmenle birebir ilgilenen Çalkın, “Bizler Kars’ın evladıyız, dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da burada olacağız. Haliyle hepimiz bu kentin ve bu ülkenin yarınları için beraber hareket edeceğiz. Allah çıktığımız bu yolda bizleri size mahcup ettirmesin” dedi.

14 Mayıs seçimlerinin ülke için önemini seçmenlere anlatan Çalkın, bu seçimin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu ve Türkiye yüzyılının başlangıcına hep beraber destek olamaya davet etti. Öte yandan son günlerde Sarıkamış ve Kağızman’da yaklaşık 20 köyü ziyaret eden Çalkın’ın bazı köylerde miting havasında karşılanması da gözlerden kaçmadı.

Kalabalığı görenlerin Çalkın’ın sahadaki karşılığına dikkat çekerek, AK Parti’nin ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da 14 Mayıs seçimlerinden yeniden güçlü bir şekilde çıkacağının altını çizdi.