SİYASET Haber Girişi : 27 Şubat 2024 23:09

Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Çalışmalarını Dolu Dizgin Sürdürüyor

Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Çalışmalarını Dolu Dizgin Sürdürüyor
Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, seçim çalışmalarını dolu dizgin sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Uğur Şen Çalışmalarını Dolu Dizgin Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, seçim çalışmalarını dolu dizgin sürdürüyor.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın katılımıyla genel merkezde düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Erbakan’ın yanı başındaki fotoğraf kareleriyle dikkat çeken Uğur Şen’in, genel merkezden aldığı destek Kars’ta da karşılık buluyor.

Başkan Adayı Uğur Şen beraberinde partisinin İl Başkanı İbrahim Çelik, teşkilat mensupları ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte ilk olarak Kars Belediyesi karşısındaki (YRP)’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı. Kültürümüzde önemli yere sahip olan atlar öncülüğünde uzun araç konvoyu eşliğinde şehir turu yaparak vatandaşları selamlayan Yeniden Refah Partisi Adayı Uğur Şen’e gösterilen ilgi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekildi. Yapılan konuşmada milli görüş temasına vurgu yapılarak, “Mazlumun yanında, zalimin karşısında duracağız. Çünkü biz milli görüşlüyüz.” Denildi.

“BİZ REFAH PARTİSİYİZ. ERBAKAN HOCA’NIN TALEBELERİYİZ. O’NUN ÇİZGİSİNDEYİZ”

Yeniden Refah Partisi Kars Belediye Başkan Adayı Uğur Şen, burada yaptığı konuşmada; “Geçim sıkıntısı çeken belediye işçilerinin maaşlarına yüzde 100 zam yapacağımın sözünü veriyorum. Biz refah partisiyiz. Erbakan Hoca’nın talebeleriyiz. O’nun çizgisindeyiz. O’nun yönetim anlayışını benimsemişiz. Erbakan Hoca iktidara geldiğinde memura emekliye işçiye ne kadar zam verdiği hepinizin malumudur. O gün de Erbakan Hoca’ya nereden bulacaksın bu kaynağı. Bu imkansız diyenler mahcup oldular. Bizim gerçekleştirdiğimize başkalarının hayalleri bile yetişemez.” İfadelerine yer verdi.

‘Bizim ahlaklı belediyecilik anlayışımızda Komşusu açken tok yatan bizden değildir şiarıyla hareket edeceğiz.’ Diyen Şen: “İhtiyaç sahibi aileleri tespit edeceğiz. Onlara ihtiyaçlarını karşılayacak refah kartları dağıtacağız her ay düzenli olarak kartlara para yükleyeceğiz. Yeniden Refah’ın belediyecilik anlayışında hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, soğuktan üşümeyecek yani hiçbir kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız.Bizler Yenide Refah Partisinin Ahlaklı belediyecilik anlayışıyla Karsa yeniden refah getireceğiz. Belediyeyi halkımızın kendi evi gibi bildiği, rahat rahat girdiği, işlerini hakkaniyetli ve kanunlar çerçevesinde gördüğü şeffaf bir belediye haline getireceğiz.” Şeklinde konuştu.

DİĞER PARTİLERİN KOORDİNASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Bu süreç sonrasında da günlerdir çalışmalarını aralıksız sürdüren YRP Başkan Adayı ve beraberindeki heyet dur durak bilmiyor. Esnaf ziyaretlerinin yanı sıra  Aday Şen’in rakiplerinin koordinasyon merkezini ziyaret ederek, başarı dileklerini iletmesi de seçim ahlakını bir kez daha gözler önüne serdi.