SİYASET Haber Girişi : 01 Ekim 2016 20:52

Başkan Çalkın Kanal 7 Ekranlarından Kars'ı Türkiye'ye Anlattı

Başkan Çalkın Kanal 7 Ekranlarından Kars'ı Türkiye'ye Anlattı
Kanal 7 (Avrupa) televizyon kanalında yayınlanan "Meltem'le Zirvedekiler" programının 1 Ekim 2016 tarihinde konuğu Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın oldu.

Kars Güncel-Kanal 7 (Avrupa) televizyon kanalında yayınlanan "Meltem'le Zirvedekiler" programının 1 Ekim 2016 tarihinde konuğu Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın oldu.

"Meltemle Zirvedekiler" programının yapımcısı ve sunucusu olan Meltem Dikici, 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen hain Kalkışma hareketi ve sonrasındaki süreçte meydanları biran bile olsun terk etmeyen, bu hareketiyle kendisini o hain gecede Kars sokaklarında yalnız bırakmayan on binlerce hemşehrisinin gönlünde taht kuran Adem Çalkın'la, Kars'ın sonbahar aylarında oluşan sıcak ve samimi ortamında şehrimizin siyasi yapısını, kalkışma gecesinde gencinden yaşlısına sokaklara dökülen vatansever, milli irade aşığı Serhat şehri Kars'lılara ve Kars'a Ak Parti hükümeti olarak yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında programda konuşuldu.

Ayrıca Kanal 7 ekranlarında çıkacak olan Meltem'le Zirvedekiler Programının sunucusu Meltem Dikici ise, 15 Temmuz gecesi Serhat Şehri Kars'ta verilen Milli Mücadeleyi, her bir anını yaşayan Çalkın'dan dinlerken ise duygulandığı ve her anını hayranlıkla dinlediği gözlemlendi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.