SİYASET Haber Girişi : 13 Nisan 2017 21:31

Başkan Altun Facebook'tan Sordu, Cevap Vatandaştan Geldi

Başkan Altun Facebook'tan Sordu, Cevap Vatandaştan Geldi
Selim'in çalışkan Belediye Başkanı Coşkun Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda Neden Evet Demeliyiz? dedi ve açıkladı.
Kars Güncel-Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Neden Evet Demeliyiz? dedi ve açıkladı. Başkan Altuna sosyal medya hesabı üzerinden destek sözlerini içeren yorumlar ise art arda geldi.
 NEDEN EVET DEMELİYİZ?
Kıymetli hemşerilerim
Referanduma birkaç gün kaldı. İlçe olarak üzerimize düşeni elimizden geldiğince yapmış olduğumuzu düşünmekle beraber sandıktan hepimizi mutlu edecek sonuç çıkıncaya kadar tüm hemşerilerim adına heyecanım dipdiri. Cumhuriyet tarihinin belki de en önemli tercihini yapmak için 16 Nisan'da sandığa gidiyoruz. Hepinizden istiklal için, istikbal için, istikrar için, vatanımız için Selim'imiz için en doğru tercihi yapmanızı EVET demenizi Selim'in bir hizmetkarı olarak bekliyorum.
İlçemizin çehresinin değiştiği bugünlerde ilçe olarak en iyisine ulaşmak için EVET diyelim.
Kars'ın gururu bakanımızın ilçemize, ilimize ve ülkemize değerli hizmetlerine karşı vefa borcumuzu yerine getirmek için EVET diyelim.
Türkiye'nin daha sağlam adımlarla, dosta düşmana karşı dik ve vakur duruşunu daim kılmak için EVET diyelim.
Koalisyon kabusunu bir daha yaşamamak için EVET diyelim.
Millete ihanet edenlere millet adına en güzel cevabı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı kurulan Haçlı cephesine Türk milletinin gücünü göstermek için EVET diyelim.
Batı'nın şer güçlerinin kardeşliğimize karşı tuzak kuranların tüm planlarını alt üst etmek için, onların talimatıyla yönetilen bir ülke olmamak için, yumruğunun masaya vurabilen, mazluma umut, zalime tokat olan bir Türkiye için EVET diyelim. 
İslam'ın yeniden dirilişi için, İslam coğrafyasındaki zulme karşı dünya sisteminin baronları sus pus dururken mazlumlara sahip çıkan Reis'imiz için EVET diyelim.
Yanı başımızda Allahuekber dağlarını kanları canları pahasına muhafaza edip gavura teslim etmeyen ecdadımız için ve onların torunlarının 15 Temmuz'da yine yedi düvele karşı göğsünü tanklara siper ederek bizlere emanet ettikleri bu şehitler diyarının sonsuza dek dimdik ayakta durması için, tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet için EVET diyelim.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İsmet doğan 01 Ocak 1970 02:00

    Evet evet evet

  • MEMET SENA ALTUN 01 Ocak 1970 02:00

    Ülkemiz için geleceğimiz için çocuklarimiz için tek devlet için tek millet için tek bayrak için evet evet evet binlerce evet