SİYASET Haber Girişi : 01 Nisan 2018 13:31

Bakan Arslan Karsa Üç Müjde Verdi

Bakan Arslan Karsa Üç Müjde Verdi
Bakan Arslan, Kars'ta katıldığı partisinin Kars İl 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi'nde Kars'a üç müjdeyi birlikte verdi.
Kars Güncel-  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan bugün Kars'ta Kars İl 5. Kadın Kolları Olağan Kongresi'ne katıldı.
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan burada yaptığı konuşmada; eski Atatürk İşhanı olarak bilinen alanda yapılacak olan külliye projesinin yakın süreçte başlayacağını belirtti.
Arslan; İsminin Anadolu'ya Türklerinin yerleşmesi noktasında önemli bir isim olan Sultan Alparslan'ın isminin verildiğini ve bu alanda yapılacak olan külliyeye Sultan Alparslan Külliyesi ve Camii olacağını ve proje için gerekli tüm kaynaklarının hazır olduğunu kısa süre içerisinde çalışmalara başlanılacağını ve proje kapsamında şehir merkezinde otopark sorununa çözüm olacak şekilde alt kısmının otopark olacağını açıkladı. 
Bakan Arslan konuşmasına devam ederken Kars'ta yapılacak olan Şehir Hastanesi hakkında ise; Kars'ta Harakani Devlet Hastanesini 327 yatak sayısının yeterli gelmediğini belirterek, Kars Şehir Hastanesi olarak 500 yatak kapasiteli bir hastane yapımına başlanılacağını ve bu hastanede 100 odanın tek kişilik yataklı, 200 odanın ise çift kişilik yataklı olarak projelendirildiğini belirterek yakın zaman içerisinde yapım çalışmalarına başlanılacağını kongrede duyurdu.
Ayrıca Bakan Arslan Kars'ta önemli sorun haline gelen Kars Şehir Stadyumu müjdesinide verdi. Konuşmasında "Geçtiğimiz günlerde Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'ı ziyaret ederek Kars için şehir stadyumu projemizi sunduk. Kars'a yakışır bir stat yeni Şehir Hastanemizin yanında ve Ünivesitenin yanında Kars halkının ve Kars gençliğinin hizmetine girmiş olacak bunun müjdesini de buradan vermiş olalım dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ayhan 01 Ocak 1970 02:00

    inaninki bu bolgenin buyuk bir HASTAHANEYE Ihtiyaci var sagolun sayin bakanim

  • Ayhan 01 Ocak 1970 02:00

    Sagolun bakanim

  • Okan 01 Ocak 1970 02:00

    Helal olsun Say'ın bakanım