KARS Haber Girişi : 01 Nisan 2018 12:20

Bakan Arslan Kars'ta

Bakan Arslan Kars'ta
Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, partisinin İl Kadın Kolları Kongresi ve Sarıkamış Kayak Merkezi Master Plan Tanıtım Toplantısına katılmak üzer havayolu ile Kars'a geldi.
Kars Güncel - Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, partisinin Kars İl Kadın Kolları Kongresi ve Sarıkamış Kayak Merkezi Master Planı Tanıtım Toplantısı'na katılmak üzere Kars'a geldi.
Bakan Arslan'ın ziyaret programı çerçevesinde AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay eşlik ederken, Bakan Arslan'ı havalimanında  Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ilçe belediye başkanları ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Program kapsamında Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisler Konferans Salonu'na geçerek burada , Ak Parti Kars İl Kadın Kolları Kongresine katıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.