MAGAZİN Haber Girişi : 19 Haziran 2022 11:09

Babalar Gününüz Kutlu Olsun

Babalar Gününüz Kutlu Olsun
Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, bütün babaların babalar gününü kutladı.

Babalar Gününüz Kutlu Olsun

Kars Valisi/Belediye Başkanı Türker Öksüz, babalar günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, bütün babaların babalar gününü kutladı. Vali Türker Öksüz, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Milletimizin en önemli hasletlerinden biri sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır. Ailenin temel direği olarak görülen babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Fedakârlığın ve merhametin simgesi olan babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Hayat tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, bizleri hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve güveni daima aranan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.

Bizler de sadece bu özel günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı, sevgi ve vefamızı en güzel şekilde göstermeliyiz. Yüce Allah katında en faziletli amellerden birinin de ana-babaya ihsanda bulunmak olduğunu asla unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum. Ebediyete intikal eden babalara da Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”