SİYASET Haber Girişi : 12 Kasım 2018 19:36

Avukat Ensar Erdoğdu Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Avukat Ensar Erdoğdu Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
AK Parti Karsın eski İl başkanlarından siyasetçi, iş adamı ve avukat Ensar Erdoğdu Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Kars Güncel- Karsa sevilen siyasetçilerden Avukat Ensar Erdoğdu AK Parti'den Kars Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvurusunu bugün il binasında yaptı.
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için aday adaylığı başvurusunu yapan Ensar Erdoğdu'nun başvuru dosyasını AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın teslim aldı.

İl Başkanı Adem Çalkın burada yaptığı açıklamada;" Bugün Kars Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan kıymetli büyüğüm eski il başkanım Avukat Ensar Erdoğdu'ya başkanımız olarak bakıyoruz. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin." diyorum.

Belediye Başkan aday adaylığı resmi başvurusunu yapan eski İl Başkanı Avukat Ensar Erdoğdu yaptığı konuşmada;"2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin startını partimizde vermiş bulunmakta. Bu vesile ile bugün Kars Belediye Başkan aday adaylığı başvurumuzu yaptık, başvurumuz genel merkezimize iletilecektir. Yerel yönetimler bir ülkedeki en önemli dinamiklerden birisidir. Gücünü halktan alan halkın katılımını sağlayan en önemli şeydir. Yerel yönetimlerin çok güçlü olması gerekmektedir. Gerek başkan gerek meclis üyeleri gerekse teşkilatın çok güçlü bir şekilde çıkması gerekmektedir." dedi.

Erdoğdu sözlerini şu şekilde devam ettirdi; "Bizimde Allahın izni ile güçlü bir teşkilat ve milletvekilleri ile güçlü bir Genel başkanımız la birlikte bu yapıyı oluşturacağız. Bende teşkilatlarda görev yapmış bir arkadaşınız olarak 4,5 yıla yakın bir il başkanlığı süresince Karsla ilgili elde ettiğim bu tecrübeyi birleştirerek eğer partimiz ve Kars halkı da uygun görürse Karsla ilgili ciddi bir atılım yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Artık Karsın ayağa kalkma zamanı sorunlarını çözme zamanıdır. Kars cidden önemli medeniyetlere ev sahipliği başkentlik yapmış bir ilimiz, ama hak ettiği noktadamıdır? değildir. Bunu inşallah hep birlikte çözme gayreti içerisinde olacağız. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapacağız bundan emin olabilirsiniz. Kısa orta ve uzun vadede yapacağımız şeyler olacak. Önümüzdeki süreçte birimiz aday olarak çıkacak, kim çıkarsa çıksın bizler diğer aday adayları olarak aday olan arkadaşımızın yanında hep birlikte kenetleneceğiz. Kars için ne gerekiyorsa hep birlikte yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başvuru yapan arkadaşlarıma Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum."dedi.
Ensar Erdoğdu'ya başvurusunda eski AK Parti İl Başkanları ve partililerde eşlik etti.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.