KARS Haber Girişi : 15 Ekim 2022 16:30

ARSLAN VE KILIÇ'TAN MÜJDE: DİGOR'A SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ

ARSLAN VE KILIÇ'TAN MÜJDE: DİGOR'A SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ
Digor'a 250 kişi kapasiteli Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapımı ihalesinin 17 Ekim 2022'de yapılacağı müjdelendi.

ARSLAN VE KILIÇ'TAN MÜJDE: DİGOR'A SPOR SALONU VE GENÇLİK MERKEZİ

Kars milletvekilleri, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, daha önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşüp destek sözü aldıkları ve yapımı için imzaların atıldığı Digor'a 250 kişi kapasiteli Spor Salonu ve Gençlik Merkezi yapımı ihalesinin 17 Ekim 2022’de yapılacağını bildirdiler.

Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler ve Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan'ın katıldığı imza töreninin, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'in makamında gerçekleştirilmiş olduğunu hatırlatan Arslan ve Kılıç, Digor ilçemize iki önemli yatırım gerçekleştirilmek üzere 17 Ekim 2022’de Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edileceğini belirttiler.

Arslan ve Kılıç, “Digor Belediyesi tarafından Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi yapılan 8.794,60 M² arsa üzerine inşa edilecek olan 250 seyirci kapasiteli Kapalı Spor Salonu ve Gençlik Merkezini ihtiva eden spor kompleksi, gençlerimize ve tüm hemşehrilerimize hizmet verecektir. Spor kompleksinde, spor branşlarımızın antrenman ve müsabakaları yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler, müzik, sanat, akıl zekâ, teknoloji ve inovasyon atölyeleri, sosyal sorumluluk ve gönüllülük projeleri, okuma ve eğlenme etkinlikleri gibi oldukça geniş ve zengin bir çeşitlilikte faaliyetler gerçekleştirilecektir. Gençlerimize ve tüm ilçemize hayırlı olsun” dediler.

Arslan ve Kılıç, Kars’a olan himayelerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, yakın ilgileri ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik’e, katkılarından dolayı Digor Belediye Başkanı Nedi Kerencilere ve Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan’a Kars halkı adına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.