KARS Düzenleme Tarihi : 23 Ekim 2020 21:26 Haber Girişi : 23 Ekim 2020 21:32

Araç  Sahipleri Müjde Kars'ta Silik Tuş Restorasyon Merkezi Hizmete Açıldı

Araç  Sahipleri Müjde Kars'ta Silik Tuş Restorasyon Merkezi Hizmete Açıldı
Aracınızın içerisinde bulunan çizilmiş, aşınmış ve zamanla deforme olmuş orijinal parçalarınıza zarar vermeden ilk gün ki haline getiren  tuş kaplama işlemi artık Kars'ta gerçekleştiriliyor.  
Araç  Sahipleri Müjde Kars'ta Silik Tuş Restorasyon Merkezi Hizmete Açıldı

Türkiye’de  sadece Ankara, İstanbul, Gaziantep ve Kayseri’de bulunan tuş kaplama tekniği  “Silik Tuş Restorasyon” ile Kars ve bölge illerinde bulunan araç sürücülerinin hizmetinde.
Hafızpaşa  Mahallesi  Muzaffer  Selçuk  Caddesi  Opet Petrol yanında bulunan işletmemizde araçlarınızda görsel ve teknik kullanımda canınızı sıkan tuş ve her türlü plastik parça deformelerini sorunsuz bir şekilde 3 (üç) yıl garantili olarak ilk gün ki haline getiriyoruz.

Araçlar üzerinde yaptığımız işlemler şu şekilde;

Tuş Yenileme, İç Trim ve Plastik Tamiri, Deri Koltuk Temizliği, Deri Koltuk Seramiği, Direksiyon Boyama, Far Temizliği, İç Döşemede Sigara Yanıkları Onarımı

Doğu Anadolu Bölgesinde tek olan “Silik Tuş Restorasyon”ta yapacağımız hizmetlerimiz işletmemiz tarafından 3 (üç) yıl garanti kapsamındadır.

Detaylı bilgi ve iletişim için; 0543 223 79 81  veya @ siliktus_sigarayanik_kars hesabı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.