SİYASET Haber Girişi : 15 Mayıs 2020 22:32

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın; Şikayet etmek için değil, hizmet etmek için seçildiniz

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın; Şikayet etmek için değil, hizmet etmek için seçildiniz
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in katıldığı bir programda kayyum atamalarıyla ilgili yaptığı konuşmaya AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'dan cevap geldi.
Kars Güncel- İçişleri Bakanlığı tarafından terör örgütleriyle ilişkileri nedeniyle bugün aralarında Iğdır Belediyesi'nin de bulunduğu belediyelere kayyum atanması sonrasında siyasilerden açıklamalar peş peşe geliyor.

İlk olarak Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in katıldığı bir programda sorulan "Bunun Kars Belediyesi’ne de yansıyacağını düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine "Bizim kayyumumuz seçimden önce atanmış, alacaklılar belediyenin çalışmasını engelleyecek düzeyde. Büyük bir borç yükü var. Çok da öyle rantına talip olunacak bir belediye yok yani ortada. Tabi Türkiye’de ne olacağı belli olmaz. Bu durum Türkiye’deki siyasetin bir çözümsüzlüğüdür." şeklindeki açıklamasına karşı olarak ilk açıklama AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın'dan geldi.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Bilgen'in açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yorumlayarak "Sn Belediye Başkanı, “Çok da öyle rantına talip olunacak bir belediye yok yani “ diyerek, adete kayyum gelsin,bizi kurtarsın çağrısında bulunmuş. Oysaki talip olduğunuz, belediyenin içinde bulunduğu durum, sizi kazandırdı. Şikayet etmek için değil, hizmet etmek için seçildiniz." şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • devlet 01 Ocak 1970 02:00

    Sizden olan bütün belediyelere devlet inkanlarını sonuna kadar seferber edin,olmayanların da hakkı olanları bile vermeyin,önlerine bir sürü engel çıkarın sonra da '' şikayet etmek için değil,hizmet etmek için seçildiniz '' diyin.Nasıl karakterde insanlarsınız siz?Büyüğü de aynı küçüğü de.

  • Gökhan gümüş 01 Ocak 1970 02:00

    Siyasetle pek ilgilenmem ama bu il başkanı heralde karsta yaşamıyor yolsuzluğu saymıyorum bile mhp belediyesinde kars ı pislik götürüyordu belediyeye ait park a girişte haraç kesiliyordu bunun gibi dahası var vede akp bunları karslılara reva görenlere destek vererek tekrar kazanmaları için uğraşıyordu ama kars 'ın insanı gereken cevabı verdi size yani sizin yerinizde kim olsa tek kelime etmezdi

  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    Adem bey iyi bilir ki: MHP kendi partisinin koynunda iken bu sôzleri hiç sarfetmezdi. MHP Kars' ı 30 yıl geriye götürdü. İşte siyasetin kirli yüzü müsaade etmedi. (Tamam bu belediyenin de yaptığı birşey yok!) Ama dürüstlük herkese nasip olmaz işte! Mesela iki oglu lise bitirmiş(Karadeniz demem yeterli anlayan anlar) birinin çocukları Kars'ta devlet kurumlarında çalışırken benim üniversitesi bitirmiş ablam neden hala işsiz. Bunlara tepki göstersin Adem bey. Adalet olmadan hiçbir şey olmaz. Vesselam