SİYASET Düzenleme Tarihi : 14 Kasım 2020 20:54 Haber Girişi : 14 Kasım 2020 21:03

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Güven Tazeledi

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Güven Tazeledi
Kars'ta AK Parti Kars İl Teşkilatı'nın gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi'nde mevcut il başkanı Adem Çalkın güven tazeledi.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Güven Tazeledi

Kars Güncel- Kars'ta İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda gerçekleştirilen coşkulu kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı bağlantı ile bağlandı.

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Milletvekilleri; Teşkilat Bşk.Yrd. Metin Bulut, Reşit Polat, Mahmut Gürcan, Alaattin Parlak, Orhan Atalay, 65. dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, TBMM Meclis Tarım ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı kongrede, teşkilatı ve yeniden seçilen İl Başkanı Adem Çalkın’ı tebrik etti. Kongrede yapılan konuşmaların ardından kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Adem Çalkın yeniden AK Parti Kars İl Başkanı olarak seçildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.