TÜRKİYE Haber Girişi : 03 Ekim 2022 02:33

Ahmet Arslan Döneminde Başlamıştı, Resmen Açıldı

Ahmet Arslan Döneminde Başlamıştı, Resmen Açıldı
Ahmet Arslan'ın döneminde başlatılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ahmet Arslan Döneminde Başlamıştı, Resmen Açıldı

65. Hükümet Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan'ın döneminde başlatılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattının açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, dünyada üretimlerin ve yatırımların neredeyse durduğu, krizlerin konuşulduğu bu dönemde çok önemli bir yatırımı daha halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“Bakanlığım döneminde başlattığımız Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattının resmi açılışına da katılmayı nasip eden Rabbim’e şükrediyorum.” Diyen Ahmet Arslan ise, yaptığı paylaşımda; “Eser siyasetinin mimarı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdogan’a, Sn.Başbakanımıza ve bakanlarımıza, mühendisinden işçisine emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.