SİYASET Haber Girişi : 04 Şubat 2021 16:31

Ahmet Arslan'dan Kağızman Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti

Ahmet Arslan'dan Kağızman Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti
65. dönem UDH Bakanı AK Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan, Kağızman Kaymakamlığı görevine atanan Turan Soğukoluk?a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ahmet Arslan'dan Kağızman Kaymakamına Hayırlı Olsun Ziyareti

Kars Güncel- Kağızman Kaymakamlığı görevine yeni atanan Turan Soğukoluk’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dileyen Ahmet Arslan, Kağızman için doğal gaz ile alakalı müjdeyi verdi.

Bu yıl Selim ilçesinden Kağızman’a doğal gazın gelmesi için çalışmanın başlayarak yıl sonuna yetişmesini sağlayacaklarını belirten Ahmet Arslan aynı zamanda  Kargaz firması ile görüştüklerini ve hedefimiz bu yıl sonunda Kağızman'ın doğal gaz ile buluşması olduğunu söyledi.

Arslan; Bizlere destek olan özelikle enerji bakanımız Fatih Dönmez , Botaş ekibine emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz , yapımına başlanan öğretmen evininde kısa sürede tamamlanarak bitirileceğini Erzurum yolu, Kötek Mescitli yolu, Kars yolu, Tuzluca yolu ve Ağrı yollarının yapım çalışmaları devam ediyor bu yollar bitiğinde Kağızman’ın çehresi değişecek. Ayrıca İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile birlikte başlayacak olan yeni bir projemiz var yeni adliye binası ve yeni emniyet binası için çalışmaların başladığını söyledi. Kağızman şehit Ferhat Çiftçi gençlik merkezinin ve yeni üniversite yurdunun yanında Aile sağlığı ve toplum sağlığı merkezi binasın tamamlandığını belirten Arslan Kağızman için yeni bir kütüphane yapımına başlanacağını da ekledi .
Ahmet Arslan Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde neyi söz verdiysek bugün yerine getirdik halka hizmetti hakka hizmet bildik yorulmadık usanmadık ve gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.

Ahmet Arslan'a ziyaret programında AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer eşlik etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.