GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2022 01:59

AHMET ARSLAN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

AHMET ARSLAN'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AHMET ARSLAN’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Kars Milletvekili Ahmet Arslan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında; ‘15 Temmuz 2022, sinsice ve alçakça planlanan hain darbe teşebbüsüne karşı, halkımızın Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız liderliğinde destanlaşan şanlı ve şerefli zaferinin yıldönümüdür. Halkımızın ihanet şebekesine karşı ortaya koyduğu direniş, Eşsiz bir zaferle sonuçlanan büyük bir şahlanıştır.’ diyen Arslan, devamında ise şu ifadelere yer verdi.

“15 Temmuz 2016 gecesi, Devletimiz, Milletimiz, Meclisimiz ve Cumhurbaşkanımız, topyekûn alçak ve hain bir darbe teşebbüsünün hedefi oldu. Bu ihanete karşı duran 251 kahraman vatan evladı şehit oldu. 2.626 kahraman vatandaşımız da gazi oldu.  Sinsice devletin bünyesine yerleşip büyüyerek bu alçak ihanete kalkışan örgüt, bir üst aklın sevk ve idare ettiği FETÖ’dür. Aziz milletimiz, sahip olduğu iman, feraset ve yüksek bir ruhla birlik ve beraberlik içinde şahsiyetli bir duruş sergileyerek iradesine sahip çıkmış, FETÖ’nün darbe teşebbüsünü akamete uğratmıştır. Kahraman milletimiz bu eşsiz duruşuyla şanlı tarihine müstesna bir zafer daha nakşetmiştir. Milletimizin istikbaline kasteden hain darbe girişimine karşı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars halkının meydanlardaki kahramanca duruşu ve tutmuş olduğu demokrasi nöbetleri takdire şayandır. Kahraman hemşerilerimizi can-ı gönülden kutluyoruz.  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, milletimizin ve memleketimizin istiklali ve istikbali uğruna darbe teşebbüsüne karşı durup canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Aziz milletimizin bu şanlı ve şerefli zaferini yürekten kutluyoruz."