SİYASET Haber Girişi : 21 Kasım 2016 17:58

Adem Çalkın ve Ak Parti Kars

Adem Çalkın ve Ak Parti Kars
Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın son zamanlarda yaptıkları icraatlarıyla Kars'ta, il ve ilçe teşkilatlarında adını sıkça ve övgüyle söz ettirmeyi fazlasıyla başarmış durumda.
Kars Güncel-Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın Özellikle 15 Temmuz Gecesinde, darbecilere karşı gözaltına alınmayı göze alarak dik duruş göstermiş ve ayrıca 15 Temmuz sonrası demokrasi nöbetlerinde Karslıları ve Kars Sokaklarını bir an olsun boş bırakmamasından dolayı hem Karslı vatandaşlar tarafından hem de Kars Ak Parti teşkilatları tarafından takdir toplamayı başaran bir il başkanı olduğunu göstermiş oldu.

GENEL MERKEZ'DE MEMNUN

Ayrıca Adem Çalkın Ak Parti Genel Merkezi nezdinde de çalışmalarından dolayı ve Kars'ta Ak Partinin son bir yıldır kendini belirgin bir şekilde göstermesinden ötürü oldukça memnun olduğu sağlam kaynaklardan öğrenilen bilgiler arasında yer aldı.


YÖNETİMİYLE BARIŞIK ÇALIŞIYOR

Tabi bu başarıları sadece İl Başkanı Adem Çalkın'a yüklemekte bir o kadar yanlış bir hareket olur. İl Başkanı Çalkın'ın yaptığı açıklamaların geneline bakıldığında aslında bu başarının sadece kendisine ait olmadığı, bütün Kars Ak Parti, İl, İlçe, Kadın Kolları teşkilatlarının, ayrıca ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ında bu başarıda büyük önemi olduğunu dile getirmesi aslında Çalkın'ın yönetimiyle ne kadar barışık ve uyum içerisinde olduğunu gözler önüne seriyor.


AK PARTİ BÖLGE TOPLANTISI VE İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

Başkan Çalkın'ın son zamanlarda yaptığı girişimlerle kendinden söz ettirmeyi kolay bir şekilde beceriyor. Mesela bu örneklerden bir kaçını şöyle sıralayabiliriz. Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti Bölge Toplantısının Karsta yapılmasına öncülük etmesi ve daha dün İl Danışa Meclisi toplantısına Ulaştırma Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılmasıyla toplantının yoğun ve coşkulu geçmesi, Kars Ak Parti yönetiminin ve teşkilatlarının memnuniyetini dile getirdikleri görülüyor.

Ve görünen o ki Başkan Çalkın'ın ilerleyen günlerde de adını ve teşkilatını yapmış olduğu ve yapacağı girişimlerle ve projelerle bolca söyleteceğe benziyor.


KARS GÜNCEL'İN YORUMU

Bu yazdıklarımız sadece bizim sayfalarımızı doldurmak için yazdıklarımız değil "BİZİM GÖRDÜKLERİMİZ VE DUYDUKLARIMIZ HER KESİMİN KONUŞTUKLARI" olduğunu bildiğimiz için bu haberi sizinle paylaşmak istedik. Tabiki takdir yorum ve görüş yine siz değerli okuyucularımızın..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.