SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2024 17:46

Adem Çalkın Seçim Çalışması İçin Sultanbeyli'de

Adem Çalkın Seçim Çalışması İçin Sultanbeyli'de
Ak partili Kars milletvekili adem çalkın büyük şehir adayı Murat Kurum'un Sultanbeyli mitingi öncesi destek çalışması yaptı.

Adem Çalkın Seçim Çalışması İçin Sultanbeyli'de

Ak partili Kars milletvekili adem çalkın büyük şehir adayı Murat Kurum'un Sultanbeyli mitingi öncesi destek çalışması yaptı. Kars Ardahan Iğdırlı hemşerilerinden destek isteyen Çalkın’a gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmadı.

TBMM’de yaptığı konuşmalardaki çıkışları ile halkın gözünde oldukça samimi ve dobra vekil olarak yer eden Adem Çalkın, Sultanbeyli’de de kalabalığa yönelik yaptığı miting konuşmasında katılımcıları coşturdu.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Cumhur İttifakı Sultanbeyli Belediye Başkanı Adayı Ali Tombaş’a Sultanbeyli’de 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.


Milletvekili Adem Çalkın, Sultanbeyli’de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum’un mitingine katılarak, İstanbul bizim göz bebeğimiz, bu kadim şehre hizmet etmek bizim için büyük bir onurdur. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’u tekrar Sayın Murat Kurum’la AK Belediyeciliğe kavuşturarak, her alanda büyük çalışmalar yaparak İstanbulluların yüzünü güldüreceğiz dedi.

Milletvekili Adem Çalkın Sultanbeyli sakinlerine ve Karslı hemşehrilerine yakın ilgileri dolayısıyla teşekkür etti.