TÜRKİYE Haber Girişi : 17 Mayıs 2024 21:06

500 Tam Puanla Türkiye Birincisi Oldu

500 Tam Puanla Türkiye Birincisi Oldu
Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yoğun çalışmaları meyvesini verdi.

500 Tam Puanla Türkiye Birincisi Oldu

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yoğun çalışmaları meyvesini verdi.

Kağızman Atatürk ortaokulu öğrencisi, Kayra Doruk Can 2024 yılı bursluluk sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birinciliğini kazandı.

İlçenin başarılı okullarından Atatürk ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Kayra’nın başarısı ilçe eğitiminin başarısını da ortaya koydu. Öğrencinin başarısından duyduğu mutluluğu ifade eden ilçe halkı ve Kağızman eğitim camiası, Kayra Doruk Can’a başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner, ‘Öğrencimizin Türkiye birinciliği gibi önemli bir başarı elde etmesi hepimizi gururlandırdı. Tabiî ki amacımız her branşta öğrencilerimizin bütün sınavlardan, üstün başarı sağlaması. Bunun için ilçe merkezi ve köylerimiz dahil bütün okullarımızda öğretmenlerimiz ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz, emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Kağızman Atatürk Ortaokulu Müdürü Sinan Çil ise; “1 yıl önce başladığım okul müdürlüğü görevimde hedefimiz başarılı öğrenciler yetiştirerek ilçemizi en iyi şekilde temsil etmekti. Bu süreçte bütün öğretmen kadromuzla, canla başla elimizden geleni yaptık. Çok şükür bursluluk sınavında emeğimizin karşılığı geldi. Sıradaki hedefimiz LGS sınavında aynı başarıyı yakalamak. Okul idaresi ve öğretmen kadromuzla devletimizin bize verdiği imkanlar ile iyi bir nesil yetiştirmek için hiç durmadan çalışmaya devama edeceğiz.” açıklamasında bulundu.