GÜNDEM Haber Girişi : 27 Haziran 2022 18:57

40 YIL SONRA YENİDEN BULUŞTULAR

40 YIL SONRA YENİDEN BULUŞTULAR
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ,) Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan?a 40 yıl sonra 'Anı Belgesi ve Plaket' takdim edildi.

40 YIL SONRA YENİDEN BULUŞTULAR

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ,) Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a 40 yıl sonra 'Anı Belgesi ve Plaket' takdim edildi.

40 yıl önce İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nden Gemi İnşaatı ve Makina Mühendisi olarak mezun olan ve ülkeye katkılarıyla sıkça adından söz ettiren Ahmet Arslan’a, meslektaşlarıyla bir araya geldiği programda fakülte dekanı tarafından anı belgesi ve plaket verildi.

‘40 yıl olmuş; bir ömür’ paylaşımıyla, ülkeye ve insanlığa hizmet adına yürütülen çalışmalarda meslektaşlarıyla tecrübe ve fikir alışverişinde bulunan Arslan; “İTÜ’lü olmanın hakkını vermek suretiyle; 40 yıldır mühendis olarak ülkeme hizmet etmenin gururu ile meslektaşlarımla tecrübe paylaşımında bulunup, dekanımızın elinden anı belgemizi ve plaketimizi aldık. Ülkemize ve insanlığa hizmet yolunda bütün meslektaşlarıma başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.