GÜNDEM Haber Girişi : 03 Nisan 2024 21:07

2.5 Milyon TL'yi Ayakkabılarına Sakladılar

2.5 Milyon TL'yi Ayakkabılarına Sakladılar
İkisi Ermeni uyruklu 3 şahısın piyasa değeri 2,5 milyon TL olan altını sakladıkları yer şaşkınlığa neden oldu.

2.5 Milyon TL'yi Ayakkabılarına Sakladılar

İkisi Ermeni uyruklu 3 şahısın piyasa değeri 2,5 milyon TL olan altını sakladıkları yer şaşkınlığa neden oldu.  Şahıslar, 7 parça halinde toplam 1 kilo 51,74 gram altını ayakkabılarının altına saklasa da Kars polisinden kaçamadı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM), kent merkezinde kıymetli maden kaçakçılığının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde piyasa değeri yaklaşık 2,5 milyon TL olan altın ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce (TEM), kent merkezinde kıymetli maden kaçakçılığının engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan 3 şahıstan (2 şahıs Ermenistan uyruklu) ülkemize yasa dışı yollarla sokulan; 7 parça halinde toplam 1 kilo 51,74 gram altın ele geçirilerek şahıslar hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır” denildi.