YAŞAM Haber Girişi : 18 Temmuz 2019 23:10

Vali Öksüz O Yazı Hakkında Verdi Veriştirdi

Vali Öksüz O Yazı Hakkında Verdi Veriştirdi
Kars Valisi Türker Öksüz geçtiğimiz günlerde Kars hakkında yazılan "Adeta Çöp Yiyorsunuz" başlıklı yazı hakkında sert eleştiri yaparak konuyu kınadı.
Kars Güncel-Kars Valisi Türker Öksüz bugün gerçekleştirilen “Örnek Esnaf Mutlu Müşteri Projesi” tanıtım toplantısında geçtiğimiz günlerde yazar Salih Seçkin Sevinç tarafından kaleme alınan "Adeta Çöp Yiyorsunuz" başlıklı yazı hakkında sert bir açıklama yaparak, bu durumu kınadığını ve hak etmediklerini belirtti.

Vali Öksüz açıklamasında; "Geçtiğimiz günlerde ulusal basında Kars ile ilgili bir yorum yapıldığını, yeme-içme tesislerimiz hakkında haksız ve gerçeği yansıtmayan değerlendirmeler yapıldığını vurgulayarak: “Eksikliklerimiz olabilir kabul ediyoruz ama biz işletmelerimizi daha iyi hale getirmek içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kars halkı bir kere hakikaten misafirperver, gelen misafirlere insanlara çok cana yakın, güler yüzlü hoşgörülü muamele ediyor. İşletmelerinde de bunu gösteriyorlar. Benim gördüğüm, tespit ettiğim bu yönde. Bundan dolayı Kars halkına ben şükranlarımı sunuyorum. Bu tür ulusal basında çıkan, ilimizin de itibarını zedelemeye dönük haberleri de kınıyorum. Bunu hak etmiyoruz; Kars olarak hızla gelişiyoruz. Daha iyiye gidiyoruz diye düşünüyorum ama bu bizi rehavete düşürmemeli. Biz iyi olmak durumundayız.” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.