YAŞAM Haber Girişi : 13 Aralık 2017 14:47

Kars'ta Şehit ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Kuaför Hizmeti

Kars'ta Şehit ve Gazi Yakınlarına Ücretsiz Kuaför Hizmeti
"Saloon Asaf" isimli işletme sahibi Mesut Adıgüzel, Şehit Ailesi, Gazi ve Gazi Ailelerinden hiçbir ücret almadan kuaför hizmeti veriyor.
Kars Güncel-Kars'ta Faruk Özmen isimli taksi şoförünün başlattığı ve büyük takdir toplayan Şehit ailelerine yönelik kampanyanın bir benzeri de Kars'ta erkek kuaförlüğü yapan Mesut Adıgüzel isimli işyeri sahibinden geldi.
Kars'ta Gazi Ahmet Muhtarpaşa Caddesi üzerinde esnaflık yapan, "Saloon Asaf Erkek Kuaförü" isimli işletme sahibi Mesut Adıgüzel Şehit Ailesi, Gazi ve Gazi Ailelerinden hiçbir ücret almadan hizmet veriyor.
Son zamanlarda ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreçleri ve toplumu derinden üzen Şehit Haberlerinin kendisini derinden üzdüğünü ifade ederek, Şanlı Türk Ordusunun ve Emniyet Teşkilatının yanında olduğunu göstermek istediğini belirten, İşletme sahibi Adıgüzel, İnşallah şehit kardeşlerimiz, ağabeylerimiz,  bize haklarını helal eder. Gazi ağabeylerimiz ve kardeşlerimizde helal etsin. Memleketimiz için Şehit olan hiç düşünmeden seve seve canını feda eden aziz Şehitlerimizin ve Vefalı Gazi Ailelerimizin bir nebze yanında olabilmek için biz elimizden geleni yapmak için mücadele etmeliyiz. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin Aileleri bizimde ailelerimizdir. Ailelerimiz yalnız değildir. Bu davranış bir şov olarak algılanmasın. Biz üstümüze düşen bir görev olarak kabul ettik. ALLAH herkesten razı olsun. Bu vesileyle Aziz Şehitlerimizi Rahmet, Kahraman Gazilerimizi Saygıyla anıyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.