ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Şubat 2020 11:19

Kars'ta Terör Operasyonu 9 Gözaltı

Kars'ta Terör Operasyonu 9 Gözaltı
Kars'ta polis ekipleri tarafından terör örgütünün şehir yapılanmasına yönelik operasyon düzenlenerek 9 kişi gözaltına alındı. Zanlılar arasından biri İran uyruklu iki kişi çıkartılan mahkemede tutuklandı.
Kars Güncel- Kars Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK terör örgütünün şehir yapılanmaları içerisinde İlimizde faaliyet yürüten şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan operasyon neticesinde (9) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır. 
Şüphelilerin ikamet, işyeri ve üst aramalarında;
- (2) adet ruhsatlı tabanca, 
-(1) adet ruhsatsız tabanca,
-(1) adet ruhsatsız av tüfeği, bunlara ait (102) adet fişek
-Cep telefonu, sim kart, harddisk vb. digital materyallerklama ele geçirilmiştir.
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden İran uyrukla A.H.G. isimli şüpheliler Tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, H.K., G.U., S.E., T.D., K.Y., A.G., ve E.B. isimli şüpheliler Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakılmışlardır." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karsli vatandas 01 Ocak 1970 02:00

    Kars valisine emniyet mudurune savcilarimizdan Allah razi olsunn bu hdpkk itlere aman vermiyor yanliz buradan bu demeden duramayacagim hdpkk belediyesi geldiktenn sora karsta bu isler bas gostermeye basladi . Belediye icinde calisan hdpkk ne olcak sayin emniyet mudurum bunlarida tez zzmanda almaniz dilegiile en basta ayhan bilgenin korumalari, koyu pkk baskan ve onun cariyesi sevin muazzez yeni gelen muhasebe sorumlu baskan ve soradan aldiklari personlelerin alayi hdpkk li darisi insallah onlarin basina